A féltékenykedés nagyon sok párkapcsolatot képes tönkretenni, ugyanis gyakran még akkor is megjelenik a zöld szemű szörnyeteg, amikor semmi ok nincs rá, hogy a felek hűtlenségre gyanakodjanak. Ilyenkor az ember fejében van a probléma, hiszen ez a viselkedés arra utal, hogy nem bízik saját magában, nem tartja magát elég jónak a párja számára.

Az ember féltékenyéségben néha olyan őrült dolgokra képes vetemedni, ami azonnal szakításhoz vezethet. Ám akadnak kivételek.

Bemutatjuk a 43 éves Debbi Woodot, aki az Egyesült Királyságból származik, a nő egy különleges szindrómában szenved, melynek neve Othello-szindróma.

feltekeny_7.jpg

Jelenlegi férjével, Steve Wood-dal, Facebookon ismerkedtek meg egy közös barát közreműködésével, de nagyon hosszú ideig nem bízott meg a nő benne. A nő folyamatosan ellenőrizte leveleit, a telefonját és a bankszámláját is. Próbált valami nyomot találni a hűtlenségére, de soha semmit nem talált. Később a pár összekötötte életét.

feltekeny_1.jpg

De Steve nem tudott ellazulni az esküvő után sem, mivel a felesége napi szinten vetette alá hazugságvizsgálónak.

feltekeny_6.jpg

Továbbá a féltékeny nő speciális szűrőket telepített a TV-re és a férje laptopjára, így nem tudott regisztrálni semmilyen társkereső oldalra, ahol nőkkel tudott volna beszélgetni.

feltekeny_3.jpg

A pár állítása szerint így boldog ahogy van, bár efelől vannak kétségeink, hiszen ki akarna minden egyes nap úgy élni, hogy irányítják az életét, és nem bíznak meg benne? Sajnálatos módon a féltékenység és a bizalmatlanság csak negatívan hatnak a kapcsolatokra.

feltekeny_2.jpg

Ti mit gondoltok a dologról? Esetleg volt már hasonló tapasztalatotok?

Forrás